tirsdag 15. mai 2012

Aries Cup, løp 2

For snart en uke siden var det løp 2 i Aries Cup, denne gangen var det "lett" løping på "flatmark" på kartet Stavåsen i Elverum. De lengste klassene fikk kjørt seg i tungt terreng med mye skrenter. Og det ble spennende, og det ble disking, og det ble konkurranser. Noen lærte (igjen) at henging ikke er så bra. I H11-12 var det 5 kjappe gutter som nesten var samlet mot mål. Og de løp fort, og de var målbevisste. Men det kokte såpass i hodene at når tetmannen fulgte merkebåndene til kartbyttestativet i stedet for å løpe en liten runde for å ta med siste post, så løp de andre fire etter han. Og vips var alle 5 disket. Seieren gikk til Lillehammer og Frikk Dukefoss, og Njaal E. M. fant seg selv nederst på listen med DSQ som status.

Simen J. A. løp fort denne dagen og orienterte sikker fra post til post, totalt 30 tilsammen på 8.8 km. Og med tiden 46.24 er det bare å ta av seg hatten. Og ved hjelp av Eskil Sande Gullord sine mattekunnskaper kan vi informere om at dette er 5 minutter og 16 sekunder pr. kilometer. Prøv å slå den!

Ellers var det mange fine plasseringer og super innsats fra Hamar løperne. Her er resultater fra Aries Cup: Løp 2