lørdag 18. august 2012

Norgescup sprint med 3. plass til Simen og 5. plass til Ingeborg

Simen ble nr. 3 på dagens urbane sprint i Steinkjer sentrum, av 26 fullførte 49 sekunder bak vinner Eskil Kinneberg. Dette holdt til bronse sammenlagt i årets nykommer Norgescup Sprint Hipp hurra til deg. Dag ble nr. 11 på dagens sprint.

Ingeborg havnet også 49 sekunder bak vinneren i sin klasse og dette holdt til 5. plass av totalt av 31 fullførte deltagere i D17-18. Hipp hurra til deg også..Vinner i klassen ble Andrine  Benjaminsen.

Begge er selvfølgelig veldig fornøyd med dagen, og i morgen stiller 4 stk. juniorer fra Hamar på startstreken i NM Ultralang, da blir det nok annen fart og andre utfordringer. Ingeborg, Johannes, Dag og Simen gleder/grugleder seg til mange km i myr, skråli, fjell m.m.LYKKE TIL.

Arne og undertegnede testet de raske løypene i Steinkjer, og det gikk nok en del tregere enn for de aktive. Men det er lett å forstå hvorfor mange syns dette er spennende og fartsfylt. Som publikumsløper kunne man velge samme løyper som de aktive, og da falt det naturlig at Arne løp Simen sin klasse og Gro valgte Ingeborg sin klasse. Vi slo dem ikke! Og Gro lærte å sjekke postbeskrivelsene før post 1, vanskelig å få kartets poster i D17-18 løypa med postbeskrivelsene til H17-18. Kremt !

Noen bilder fra Steinkjer. Greier ikke å rotere dem slik at de blir riktig, får prøve å finne ut av dette senere.

På resultatlistene finner du mange Mjøs-O og Hedmarksløpere. Vil tro at Mjøs-O/Innlands-O har bidratt til gode resultater :-)