mandag 8. oktober 2012

Hjem fra Sveits med ny erfaring og bra innsats

Da er Junior European Cup 2012 over, og Simen kommer hjem med følgende resultater, og vi vil tro det er en ganske fornøyd o-løper som er tilbake i Hamar. Han var bare litt over 2 minutter bak vinneren på langdistansen, ikke dårlig på 11,6 km og 31 poster! Simen løp også en fin førsteetappe for Norges 2. lag.

Da er det bare å rope GRATULERER SIMEN! Det blir spennende å følge med deg videre. Det var flere Innlands-O løpere som markerte seg bra i helgen, Sindre, Marte og Jon var de andre løperne fra Hedmark. Igjen et bevis på at Mjøs-O/Innlands-O er viktig for distriktet og Hedmark.

Slik gikk det med Simen i Sveits:
Sprint: 16. plass av totalt 34 startende
Stafett: løp for 2. laget til Norge som kom på 8. plass av totalt 23 lag (det står 6. plass på O-forbundet sin hjemmeside, vil tro arrangørens liste er riktig....). Simen hadde 5. beste tiden på førsteetappen.
Langdistanse: 7. plass av totalt 34 startende

På hjemmesiden til Norgres orienteringsforbund kan du lese litt om løyper og terreng: NOF