søndag 23. september 2012

Aries Cup finalen 2012

Høsten er her, ingen tvil om det, og med den Aries Cup finalen. Det ble en lang, hyggelig og litt kald dag i Furuberget. Normalt har finalene båret preg av intens spenning da flere klasser har blitt avgjort med små marginer. I dag var det større spredning på startlistene, og en del gode løpere var opptatt med andre ting. Derfor ble ikke årets finale så intens "som normalt", men for all del. For de fleste klassene var ingen ting avgjort før start.

Hamar OK hadde en del løpere med i finalen, og det sammenlagtseire i D11-12, D13-14, H19-20, ellers mye god innsats og gode plasseringer. Det var mange som peste seg i mål, dagens siste strekk inn til mål var ekstremt krevende. Oppover, oppover, oppover...

Det ble behørig delt ut trøyer for seier og spesialstrekk, og mange av disse gikk til Hamar OK. Raske bein på tur i stilendt terreng.

Arne fikk velfortjent honnør for sin innsats med tidtaking, vel fortjent og gratulerer.

Gratulerer til Hamar OK for bra arrangement, nesten 100 løpere deltok på Ariesløpet. Furugampen trakk litt over 200 deltagere, og derfor ble det bra med liv på samlingsplass.

Speakertjenesten var som vanlig god, kaffen og kakene smakte godt og i det hele tatt en fin lørdag i skogen.

Her kommer bilder fra dagen (har lagt ut alle jeg har tatt, så det blir nok litt dobbelt): Bilder finalen Aries (Gro)

Her kommer link til bilder tatt av Stein Arne Negård: Bilder finalen Aries (Stein Arne)

Og til slutt: Resultater Furugampen og Aries Cup, finalen (Aries resultatene er fra dagens løp, ikke sammenlagt. Disse legges etterhvert ut på Mjøs-O siden).