søndag 9. september 2012

Hamar OK løpere på "langtur" for å løpe orientering

Statistikken til Terje viser at mange i klubben reiser kort, langt og veldig langt for å delta på O-løp. I helgen var det finale i Trimtex cupen i Fetsund, og 5 Hamar løpere hadde tatt turen nedover for å delta på Huldersprinten.

Fet o-lag arrangerte søndag 9. september Huldersprinten fra skistadionen på Hvalstjern. Kartet som ble brukt var: "Gransdammen", og på startstreken (og resultatlisten) finner vi Kamilla, Anine, Mona, Trygve og Siri.

Trimtex cupen, som er Oslo og Akershus sitt svar på Aries Cup har mange gode jenter og gutter på startstreken, og  Anine fikk derfor kjørt seg i tøft selskap i klassen D13-14. Anine som er en stabil god løper rotet det litt til på en post og endte dermed på 15 plass. Rotet kom så tidlig tidlig i løpet, og det er derfor imponerende å greie å finne motivasjon og fokus til resten av løypa. Derfor ble det en veldig bra teknisk økt selv om plasseringen er ganske uvanlig for Anine. Men det skaper helt sikkert fokus, så vi regner med at det ikke blir mange slike plasseringer på den raske løperen som behersker det o-tekniske veldig bra. Kanskje godt for andre å se at det av og til "drar til skogs" for de som normalt. behersker teknikken godt.

Kamilla deltok i klassen D11-12N, og også her er det ei jente som syns orientering er morsomt!

Resultater: Huldersprinten 2012

Håper på flere nyheter fra andre som er på turer i inn- og utland. Oppfordrer spesielt seniorene til å sende tekst og bilder fra sine mange turer i Europa. Og andre steder. Dette gleder mange.

GroE

Bildene under av Kamilla og Anine er fra løp tidligere i sommer. Foto: Mona Lome.