mandag 17. september 2012

Lørdag var det mellomdistanse og søndag stafett i Maridalen

Resultater NM: NM 2012

Simen Jevne Arnesen gjorde et kjempebra løp på mellomdistansen lørdag, og endte på 4. plass etter ha løpt de nesten 4 km uten særlig problem. Han var 1.13 bak vinneren i sin klasse, og ender 30 sekunder bak bronseplassen. Simen var fornøyd med løpet sitt, og følte at dette var en god dag i skogen, veldig mye bedre enn i forhold til torsdagens langdistanse.

Dag derimot var ikke fornøyd i det hele tatt, han slet med å komme i gang, slet med å komme inn i løypa og merket tidlig at dette kom til å bli tunge km'ere. Heller ikke Johannes var særlig fornøyd totalt sett selv om det gikk bedre enn på torsdagens 10,5 km langtur.

Ingeborg slet seg også gjennom sin mellomdistanse, det var tungt å løpe og med et par bommer så endte hun på 21 plass.

På stafetten søndag fikk Hamar guttene testet seg i selskap med de desidert beste i Norge. Simen og Johannes gjennomførte sine etapper veldig bra, Dag var ikke fornøyd med sin avslutning, ble noe rot på slutten. Men uansett så er en 32. plass veldig bra i dette selskapet. Det var totalt 109 lag som startet i H17, og da er det lov for våre juniorer og være fornøyd med plasseringen. Neste år greier vi forhåpentligvis å stille med damelag også. Stafett er gøy, både for deltagere og publikum.

Nydalen skiklubb kan være fornøyd med seg selv som NM arrangør, og i Maridalen stod tøffe løyper i krevende terreng på menyen.

GroE

3. plassen torsdag smakte godt.

Her jobbes det helt inn til mål.

Simen sender Johannes ut på 2. etappe i stafetten.

Ingeborg hadde en tyngre dag lørdag. Men kjempefornøyd med torsdagens 11. plass.

Lørdag var det nydelig vær og varmt hele dagen, og publikum koste seg i solen.